9,80

Formosa Dong Ding Green Oolong

248 Vähän hapetettu oolong tee Taiwanista. Täyteläinen, pehmeä ja pyöreä maku. Useampi haudutus mahdollista.

16,20

Bio Sumatra Green Oolong Barisan, luomu

172 Hienostunut vihreä oolong Sumatran saaren ylängöiltä. Herkullisen pehmeä ja kukkainen luonne antaa miedon juoman ja kauniin jaden vihreän värin.

9,50

China Oolong Ti Kuan Ying

256 Tämä ‘Taivaallinen Tee’ tulee Fujianista Anxinin alueelta. Lehdet ovat vahvasti hapetettu ja rullattu käsin. Maku makeahkon pähkinäinen.

12,50

Milky Oolong

2781 Ainutlaatuinen osittain hapetettu Formosa Nai Xiang Oolong Taiwanista. Haudutettuna väriltään vaalea. Hyvin pehmeä, luonnollisen makea ja toffeemainen maku. Useampi haudutus mahdollinen.

5,90

Manteli Milky Oolong – POP UP tee

4941 Viettelä vihreä oolong Kiinasta, kaneli, kookospalat, puhdistettu riisi, manteli, makeat karhunvadelman lehdet, aromi, luonnollinen aromi.

13,50

China Oolong Oriental Beauty / Teateaster Selection – limited

2491  Kiinalainen tummaksi hapetettu oolong on oolongien klassikko. Englannin kuningattaren Elisabeth II on sanottu kutsuneen teetä sen kauniin ulkonäön ja maun perusteella Oriental Beautyksi. Hieno, vaalean oranssi väri ja pehmeän makeahko maku.

ainen maku. Useampi haudutus mahdollinen.

10,90

Vietnam Oolong Oriental Beauty Light / Teateaster Selection – limited

365  Vietnamilainen kevyempi versio kuuluisasta Oriental Beauty oolongista. Tummahkoksi hapetetut lehdet antavat tasapainoisen, lempeän ja miedon makuisen juoma.