8,80

Japan Sencha Matcha Iri luomu

3891  Tasapainoinen japanilainen sencha tee ja matchajauhe. Keskitäyteläinen, tasapainoinen ja hieman kirpeähkön makeahko maku,

13,90

China Oolong Oriental Beauty

2491  Kiinalainen tummaksi hapetettu oolong on oolongien klassikko. Englannin kuningattaren Elisabeth II on sanottu kutsuneen teetä sen kauniin ulkonäön ja maun perusteella Oriental Beautyksi. Hieno, vaalean oranssi väri ja pehmeän makeahko maku.

14,90

Assam Golden Nahorhabi FTGFOP

1761 Täyteläinen musta tee Nahorhabin teetarhalta. Lehtien mukana paljon kultaisia kärkisilmuja. Selkeä, klassinen Assam tee.

15,90

Darjeeling Emperor Musk Gopaldhara FTGFOP1

186 Hieno suurilehtinen Darjeelingin läntiseltä teetarhalta. Hyvin tasapainoinen muskatin aromi ja perinteinen toisen sadon maku.

14,90

Darjeeling SF Margaret’s Hope FTGFOP1

1051 Hienostunut Darjeelingin toinen sato. Kauniisti työstetyt lehdet antavat täyteläisen, aromikkaan ja raikkaan maussa, jossa myös pähkinäistä vivahdetta.

15,60

Sikkim FTGFOP Clonal luomu

3661 Hienosti työstetyt mustan teen lehdet Sikkimistä, Koillis-Intiasta. Tumman värinen juoma ja maku muistuttaa tuoreen leivän makua.
Luonnonmukainen tuotanto.

9,80

Ceylon Golden Vithanakande FBOPFEXSP

1301 Taitavasti käsitellyt mustan teen lehdet Ratnapuran maakunnasta Ceylonilta. Paljon kultaisia kärkilehtiä. Syvän punainen juoma antaa kirpeän raikkaan ja sitrusmaisen vivahteen.

6,50

Ruanda Rukeri OP, luomu

3831 Ensiluokkainen musta tee Afrikan korkeimmilta alueilta Sorwathesta, Rukerin teetarhalta. Miellyttävän luonnollinen karamellimainen makeus. Sopii maidon kanssa nautittavaksi. Luonnonmukainen tuotanto.

15,50

China Yunnan Black Tea Zi Jing Xiang

1281  Musta teen erikoisuus Yunnanista. Laadukas, kevyehkö tee, jossa hienostunut aromi. Sopii hyvin iltapäiväteeksi!

6,50

China Fancy Pu Erh

3331 Tämän irto Pu Erh -teen maku on täyteläinen, pehmeä ja miedon makeahko. Vahva tummanpunainen väri.

20,80

China Special Green Pi Lo Chun

2411 Vihreä tee Kiinasta, jonka lehdet on kauniisti työstetty kotilon muotoon. Miedossa maussa kukkaisuutta ja makeutta ja väriltään hyvin vaalea juoma.

35,00

China Special Black Snail Pearls

1351 Upea mustan teen erikoisuus Kiinasta. Kauniisti kierretyt lehdet antavat kauniin kastanjanruskean värin ja miedon pehmeän maun. Jälkimaussa myös makeutta. Voidaan ostaa myös 30g.

2,70 /kpl

China Marigold Rose Teaflower

3062  Vihreän kiinalaisen teen teeruusuke, jonka teen lehdet avaavat  avautuvat kupissa ja sisältä tulee kaunis kehäkukka ja ruusunnuppu.