13,00

TeatasterSelection tastingsetti

87  Tastingsetti noin 1 litraan valmista juomaa. Sisältää pakkaukset ja ohjeet. Nilgiri Blue Mountain Frost Tea, China Oolong Ti Kuan Ying, Bio Japan Sencha Matcha Iri, China Lung Ching Chun An , Vietnam Red Tea

8,80

Japan Sencha Matcha Iri luomu

3891  Tasapainoinen japanilainen sencha tee ja matchajauhe. Keskitäyteläinen, tasapainoinen ja hieman kirpeähkön makeahko maku.

10,10

China Oolong Ti Ku An Ying

2561 Fujianin Anxin alueen oolong tarkoittaa ‘taivaallista teetä’. Lehdet on kevyesti hapetetut ja rullattu käsin. Maku on mieto, pehmeä ja hedelmäinen.

18,90

Bio Colombia Oolong Andes Iscyris

2091 Andien vuoriston lähistön pienten teen viljelijöiden tiloilta tulee tämä kolumbialainen teeharvinaisuus. Lehdet ovat pitkälle hapetetut ja antavat keskitäyteläisen maun, jossa nyansseja makehkosta hedelmäisyydestä. Luonnonmukainen tuotanto.

32,00

Darjeeling Namring Upper FTGFOP FF 2022

1131 Upea ensi sato Namringin teetarhalta. Paljon valkoisia kärkisilmuja ja teen tuoksussa parsamaista vivahdetta. Makunystyröitä hemmotellaan teen aromikkaan kukkaisella luonteella ja täyteläisyydellä. Kirkkaan keltainen väri kupissa.

25,00

Bio Darjeeling First Flush 2022 Poobong, luomu

1101 Yhden Darjeelingin kukkuloiden vanhimmista teetarhoista, Poobongin teetarhan ensi sato. Kevyen kukkainen ja hieman muskattimainen maku.

14,50

Bio Darjeeling Second Flush Risheehat FTGFOP Kakra Musk luomu

1291 Toisen sadon Darjeeling Risheehatin teetarhalta. Kevyt, hieman makeahkon muskattimainen maku. Luonnonmukainen tuotanto.

19,00

Nilgiri Blue Mountain Frost Tea

3491 Mustan teen erikoisuus Etelä-Intiasta. Sato kerätään muutaman päivän aikana vielä talvikautena. Vain ylimmät lehdet hallan koskettamista pensaista poimitaan tähän satoon. Kirkkaan keltaisessa juomassa kukkainen ja sitruksinen vivahde.

27,80

Bio Nepal Guranse Floral Fireworks, luomu

1241 Nepalilainen Guransen teeterha sijaitsee aivan Himalajan juurella. Tämä upea musta tee on ensi satoa ja antaa hienon, kukkaisen ja ruohoisen maun kupissa. Luonnonmukainen tuotanto.

9,80

Ceylon Golden Vithanakande FBOPFEXSP

1301 Taitavasti käsitellyt mustan teen lehdet Ratnapuran maakunnasta Ceylonilta. Paljon kultaisia kärkilehtiä. Syvän punainen juoma antaa kirpeän raikkaan ja sitrusmaisen vivahteen.

17,00

Mozambique Zheng Style Monte Metilile

2911 Pähkinänruskean mustan teen maku on vahvahko, hieman tanniininen ja omaleimaisen muskattimainen. Maussa myös pehmeyttä vaikka jälkimaussa myös kirpeyttä.

6,60

Bio Ruanda Rukeri OP, luomu

3831 Ensiluokkainen musta tee Afrikan korkeimmilta alueilta Sorwathesta, Rukerin teetarhalta. Miellyttävän luonnollinen karamellimainen makeus. Sopii maidon kanssa nautittavaksi. Luonnonmukainen tuotanto.

19,50

Vietnam Red Tea

1341 Tam Durongin alueelta, luoteis-Vietnamista tuleva musta tee sisältää paljon kärkisilmuja ja saa upean charminsa hyvin hitaasta hapetusprosessista. Maussa hienostuneesti mausteisuutta ja hunajaa. Kullanruskea väri.

13,90

Georgia Black Taiguli

3881 Mieto musta tee Georgiasta. Bukeessa tuoksuu ja maistuu hienostunut maltaisuus ja puu,kupissa kaunis hyvin vaalea meripihkan väri. Iltapäivän teenautinto.

25,90

China Golden Monkey Tea

1621  Musta, paljon kultaisia kärkisilmuja sisältävä tee Kiinasta. Maku on rehevän pyöreä ja samalla hienostuneen maltainen. Suurikokoiset teen lehdet on työstetty kauniisti.

39,90

China Special Black Keemun Mao Feng

1201 Musta tee-erikoisuus Anhuin provinssista. Hienot, hennon ja lyhyet lehdet antavat pyöreän maun, jossa kaakaon-ja suklaan nyansseja.

3,50/kpl

China Special Green Pu Erh Uncooked

3019 Pieni Pu Erh ‘kakku’ Yunnanista on valmistettu ns. uncooked metodin mukaisesti vihreistä teen lehdistä. Mieto, hieman makeahko maku ja vaalean keltainen väri kupissa. Useampi haudutus mahdollista. Yhdestä kakusta tulee noin 750 ml juomaa.

6,50

China Fancy Pu Erh

3331 Tämän irto Pu Erh -teen maku on täyteläinen, maanläheinen ja pehmeä . Vahva tummanpunainen väri kupissa. Useampi haudutus mahdollista..

17,50

China Green Huangshan Rolling Mao Feng

3721 Anhuin provinssista tulevassa vihreässä teessä on kauniisti kierretyt, pitkät lehdet. Juomassa raikkaan vihreä väri ja maku kiehtovan pyöreä ja hieman ruohoinen.

36,00

China Green Anji Bai Cha

3271 Vihreän teen erikoisuus Anhuin provinssista. Pitkät, hienot lehdet antavat hyvin miedon ja pehmeän maun. Kupissa hennon vaaleankeltainen väri. Voidaan ostaa myös 30g.

23,00

China Lung Ching Chun An

1971 Vihreä tee Chun Anin alueelta Kiinasta. Paahdetut lehdet antavat miedon, kukkaisen maun, jossa aavistus pähkinäisyyttä.