UUTUUKSIA

*Virgin Mojito 2021

Tämän vuoden jääteeuutuus on raikas sekoitus mustia teelaatuja, karhunvadelman lehtiä, minttua, kanelia, pomelon paloja, limen paloja, sitruunaruohoa, valkoista hibiskusta, lakritsajuurta, auringonkukkaa ja luonnollista yrttiaromia.

*Summer Dream

Vuosittainen sesonkiteemme on jälleen täällä. Hyvin hedelmäinen musta tee ananaksella, mangolla, ruusulla, malvan kukilla ja kehäkukan terälehdillä.

*Metsänneito

Pop Up tee keväälle. Vihreän teen joukossa kuusenneulasia, katajanmarjaa, karhunvadelman lehtiä, koivun lehtiä ja luonnollista sitruksista aromia. Raikas, hieman pihkainen maku ja kaunis vaaleanvihreä väri kupissa.

*China Special Green Pu Erh Uncooked

Pieni Pu Erh ‘kakku’ riittää noin 750ml juomaa ja lehdet voi hauduttaa uudelleen. Tämä Pu Erh on valmistettu ns. uncooked methodin mukaisesti vihreästä teestä. Mieto, hieman makeahko maku ja kupissa kellertävä väri.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla. Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.