UUTUUKSIA

Teatasting Setit

Kansallista Teen Päivää vietetään taas helmikuun ensimmäisenä lauantaina. Tätä varten olemme tehneet 4 eri tastingsettiä, joissa jokaisessa on 5 eri laatua noin litran kokoiseen juomaan. Katsot setit teevalikoimamme sivuilta: Teatasterselection / Klassiset Mustat teet / Klassiset Vihreät teet / Kofeiinittomat haudukkeet (hedelmähaudukkeet, rooibos ja yrttihaudukkeet) sivuilla.

Teen Päivänä 6.2. Teetarjoilu liikkeessämme.

China Green Pi Lo Chun

Kiinalaisen vihreän teen kiharaiset lehdet on työstetty kauniisti ja ne antavat miedon makeuden ja kukkaisuuden vivahteen. Kaunis hyvin vaalea väri.

Assam Golden Nahorhabi FTGFOP

Upea musta Assam Nahorhabin teetarhalta, joka on yksi parhaimmista Pohjois-Intian Assamin alueen teetarhoista. Mukana paljon kultaisia kärkilehtiä. Klassinen, pitkä – mutta ei niin maltainen Assamin maku.

*China Special Black Snail Pearls

Uusin Teataster valikoiman tee-erikoisuus Kiinasta. Kauniisti kierretyt lehdet antavat kastanjanruskean värin ja miedon pehmeän maun. Jälkimaussa makeahko vivahde. Tätä teetä voit ostaa myös 30g.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla.Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.