UUTUUKSIA

* China Green Snow Buds

Tämä elegantti vihreä tee tulee Anhuin provinssista Kiinasta. Lehtiä on käsitelty vain hyvin vähän ja niiden nukkainen pinta on hyvin näkyvillä. Vaalean keltainen väri ja maussa mieto, kukkainen vivahde. Muistuttaa hieman valkoista teetä.

* China Yunnan Premium FOP

Jykevä musta tee Yunnanista. Miellyttävä keskitäyteläinen, hieman suklainen maku. Teataster Selection.

 

 

* Teetä ja rahkapiirakkaa!

Ota pääsiäinen vastaan herkutellen hyvällä teellä, haudukkeilla, rahkapiirakalla, teegéleellä ja suklaalla. Madame Marmeladen suussasulavaa rahkapiirakkaa  voit tilata meiltä.

Toimitamme pääsiäisen teet ja muut herkut ilman kuluja kanta-Helsingin alueella 8.-9.4. Näin voit myös lähettää pääsiäistervehdyksen vaikka kivalle naapurille, läheiselle tai jollekkin, jolle haluat toivottaa iloa päivään.

Tilaa rahkapiirakka etukäteen soittamalla/sähköpostilla tai somen kautta viimeistään 6.4. mennessä (mitä pikimmin sen parempi). Olet tervetullut hakemaan piirakan teepuodilta 8.-9.4. (huom. 9.4. kiirastorstain aukiolo klo 16:00 saakka) tai sovi toimituksesta.

Madame Marmeladen sitruunainen rahkapiirakka, jossa murotaikina pohja. Laktoositon.
Kolme eri kokoa:
– Pieni 4-5 henkilölle, 8 €
– Keskikoinen 6-7 henkilölle 12 €
– Suuri 10-12 henkilöä 15 €

– Teegéleet, 8,50 €. Maut: inkivääri-sitruuna, Lapsang Souchong, Earl Grey, Mandarine Grapefruit sekä Kuusenkerkkä. Teegéleet ovat vähän kuin marmeladi ja sopivat siten erinomaisesti juustojen ja croisantin kanssa.

Katso sivuiltamme sopiva tee piirakan kaveriksi. Uusimpana 7.4 tulossa Nilgiri Blue Mountain Frost Tea. Mustan teen erikoisuus Etelä-Intiasta. Sato kerätään vain muutaman päivän aikana talvikuukautena, juomassa kirkkaan keltainen väri, aromikas ja sitruksinen vivahde.

Ja mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla.Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

 

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.