Erja Lyytisen Cherry Overdrive- illat 13-14.8. : Bluesia, viskiä ja teetä! Lue lisää:

https://erjalyytinen.com/news/tea-whiskey-and-blues-nights-with-erja-lyytinen-in-helsinki-12-1482020

 

UUTUUKSIA

*The Blues Queen Tea

Bluesin kuningattaren Erja Lyytisen oma teesekoitus . Musta hieman savuinen klassikko Earl Grey, aavistus vaniljaa ja kauniita kanervan kukkia.

*DJ Gopaldhara Moondrops FF

Gopaldharan teetarhan Darjeelingin ensi sadossa teen lehdet on työstetty yhteneväisesti. Maussa muskattia, kukkaisuutta ja pähkinäisyyttä. Parhainta vuoden 2020 satoa!

*Darjeeling Balasun FF SFTGFOP

Balasunin teetarhan Darjeelingin ensi sadon lehdet ja kärkisilmut työstetty kauniisti. Juomassa pähkinäisyyttä, ruohoisuutta ja se jättää kukkaisen maun kitalakeen. 

*Bio Japan Shincha Wakana, luomu

Japanilaisen Senchan ensi sato, joka poimitaan kultaisen viikon aikana huhti-toukokuussa. Hyvin intensiivinen, raikas ja hieman makeahko vihreän teen maku. Väriltään kauniin jaden vihreä.

*China Oolong Oriental Beauty

Klassikko, hieman tummempi oolong Kiinasta antaa oranssin värin ja hyvin pehmeän maun. Useampi haudutus mahdollista! Tämä Teatasterin suosikkiteemme on jälleen saatavilla!

*Manteli Milky Oolong

Pop Up tuotteena viettelevä kermamainen ja vihreä milky oolong, mantelia, kanelia, kookospaloja, puhdistettua riisiä, karhunvadelman lehdet, aromi ja luonnollinen aromi.

 

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla.Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

 

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.