UUTUUKSIA

*Joulun/Talven teelaadut

Mustat: Winter Dream, Enkelin Teesekoitus, Winter Blend; Marsipaanitaivas

Vihreät: Wintery Green Tea, Snowflakes

Rooibos: Rooibos Piparkakku-Gingerbread

Yrtit: Bio Winter Herbs

Hedelmähauduke: Tuhat ja Yksi Yötä, Vanillekipferl

*Bio Darjeeling SF Risheehat FTGFOP Kakra Musk

Toisen sadon Darjeeling Risheehatin teetarhalta. Mieto, makeahkon muskattimainen maku. Sopii hyvin iltapäiväteeksi. Teataster Selection.

*China Special Black Keemun Mao Feng

Hienostunut iltapäivätee Anhuin provinsista. Hennot lehdet antavat miedon maun, jossa nyansseja suklaisuudesta ja kaakosta. Teataster Selection.

*Bio Colombia Oolong Andes Iscyris

Tämän Kolumbian Andien lähistöltä tulevan oolongin lehdet ovat pitkälle hapetetut ja antavat hieman poikkeuksellisen oolongin maun. Haudutettuna juoma on väriltään vaaleanoranssi ja maku keskitäyteläinen. Teataster Selection.

*China Green Anji Bai Cha

Vihreän teen erikoisuus Anhuin provinssista Kiinasta. Pitkät, hienot lehdet on työstetty kauniisti ja antavat hyvin miedon teen maun ja kauniin vaalean keltavihreän värin. Teataster Selection.

*China Golden Monkey Tea

Musta isolehtinen tee Kiinasta, jossa mukana paljon kultaisia kärkisilmuja. Pehmeä, hienostuneen maltainen maku. Teataster Selection.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla. Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.