UUTUUKSIA

*Janon Sammuttaja

Yrttihauduke omenasta, appelsiinin kuoresta, sitruunaruohosta ja kehäkukan kukkasista. Tasapainoinen ja virkistävä juoma koko perheelle!

*Ceylon Nuwara Eliya

Suurilehtinen tee Nuwara Eliyan piiristä. Miellyttävä samettinen, hieman mausteinen maku, jossa myös hedelmäistä vivahdetta.

* China Marigold Rose Teaflower

Upea käsinsidottu kiinalaisen vihreän teen ruusuke, jonka sisältä nousee kaunis kehäkukka ja pieni ruusunuppu. 

* Nilgiri Blue Mountain Frost

Mustan teen erikoisuus Etelä-Intiasta. Sato kerätään vain muutaman päivän ajan talvella. Hienoimmat lehdet poimitaan hallan koskettamista pensaista. Kirkkaan tummankeltainen väri, hapokas ja sitruksinen maku. Ole tarkkana, ettet hauduta liian pitkään.

* China Green Snow Buds

Tämä elegantti vihreä tee tulee Anhuin provinssista Kiinasta. Lehtiä on käsitelty vain hyvin vähän ja niiden nukkainen pinta on hyvin näkyvillä. Vaalean keltainen väri ja maussa mieto, kukkainen vivahde. Muistuttaa hieman valkoista teetä.

* Spring Magic

Keväinen sesonkiteemme. Mustien teelaatujen sekoitus maustettuna päivänkakkaroilla, mansikan paloilla ja metsämansikoiden ja mandariinien aromilla. Raikas ja täyteläinen maku.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla.Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

 

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.

Saatavilla myös Dock Helsingin ihania foutapyyhkeitä. Kysy lisää!