UUTUUKSIA

*Bio Colombia Oolong Andes Iscyris

Tämän Kolumbian Andien lähistöltä tulevan oolongin lehdet ovat pitkälle hapetetut ja antavat hieman poikkeuksellisen oolongin maun. Haudutettuna juoma on väriltään vaaleanoranssi ja maku keskitäyteläinen. Teataster Selection.

*Bio Colombia Green

Pitkät ja vahvat teelehdet Kolumbiasta antavat kukkaista ja hedelmäistä vivahdetta mietoon vihreän teehen. Useampi haudutus mahdollista. Teataster Selection.

*Bio Colombia Black

Musta tee Kolumbiasta. Jykevät, hieman kierretyt teen lehdet antavat aavistuksen maltaisen maun, joka muistuttaa hieman Assamia. Teataster Selection.

*China Green Anji Bai Cha

Vihreän teen erikoisuus Anhuin provinssista Kiinasta. Pitkät, hienot lehdet on työstetty kauniisti ja antavat hyvin miedon teen maun ja kauniin vaalean keltavihreän värin. Teataster Selection.

*China Golden Monkey Tea

Musta isolehtinen tee Kiinasta, jossa mukana paljon kultaisia kärkisilmuja. Pehmeä, hienostuneen maltainen maku. Teataster Selection.

*Pähkinänsärkijä

Mustan teen sekoitus yllättää hyvin autenttisella pähkinäisellä maullaan. Saksanpähkinän suuret palaset ja aromi antaa rehevän ja pyöreän juoman.

*Sweet Pear

Vihreän teen sekoitus, omenaa, päärynöitä, hienoja hedelmäisiä aromeja, auringonkukan terälehtiä ja persikoita. Mieto, hedelmäinen maku.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla. Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.