Lisää Ceylon teehen 1/4 litraan raikasta kiehuvaa vettä ja anna hautua 3-5 minuuttia.Kaada haudutettuun teehen jääpalakuutioita ja 1/2 litraa kylmää vettä. Lisää sitruunoiden mehu ja makeuta mieleisesi mukaiseksi.
Lisää hedelmäteehen 1/4 litraa kiehuvaa vettä ja anna hautua 5-8 minuuttia. Kaada haudutettuun teehen 1/4 litraa jääkuutioita ja 1/2 litraa kylmää vettä. Mausta sitruuna- ja ananasmehuilla. Makeuta mieleisesi makuiseksi. Alkoholillisen version saat kun lisäät mukaan kuohuviiniä.
Hauduta hibiskusta (= kiinanruusun lehtiä) noin puolessa litrassa kiehunutta vettä 5-8 minuuttia. Lisää haluttu määrä sokeria tai muuta makeutusainetta. Anna hieman jäähtyä, lisää puoli litraa kylmää vettä, sitruunan mehua, jääkuutioita ja koristele haluamallasi tavalla esim. mintulla tai kanelitangolla.
Lisää kuuma vesi (anna jäähtyä parin minuutin ajan) Gunpowder teehen ja anna hautua parin minuutin ajan. Kaada haudutettuun teeheen jääpaloja ja lisää mintun lehdet sekä appelsiinin ja sitruunan mehu. Makeuta mieleisesi makuiseksi.
Hauduta Rooibos teetä noin 5 min ajan ja laita kylmään. Lisää appelsiinimehu, ananasmehu, omenamehu ja Ginger Ale. Sekoita ja tarjoile hyvin kylmänä.
Kaada kuuma vesi teehen ja hauduta noin 3 min. Lisää appelsiinimehu ja mausta sitruunan mehulla. Tarjoile cocktail laseista jääpalojen kanssa.
Kaada kuuma vesi teehen ja hauduta noin 3 min. Anna sokerin liueta teehen. Lisää appelsiinimehu ja mausta sitruunan mehulla. Tarjoile cocktail laseista jääpalojen kanssa.
Lisää kuuma vesi (noin 70-80 asteista) teehen ja anna hautua 2 min. Liuota sokeri teehen ja lisää ananasmehu. Mausta sitruunan mehulla. Tarjoile cocktail laseista jääpalojen kanssa.