Lämmitä maito. Annostele teen lehdet kannuun ja kaada päälle maito. Hauduta lehtiä noin 3 min ja siivilöi lehdet pois. Riko ja vaahdota kananmunat seokseen ja lisää sokeri tai hunaja. Makeutuksen voi jättää halutessaan poiskin. Kasta paahtoleivän palat seoksessa ja laita kaksi palaa toistensa päälle. Paista leivät voissa pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin. Lisää halkaistujen, lämpimien leipien päälle pestyt marjat ja pölyysokeria ( resepti: CookingCatrin)
Päälle tuleva täyyte:
500g Mascarpone
6-8 rkl Demmers Oriental Chai-siirappia
½ tl kanelia
Koristeluun:
kanelitanko
tähtianis
Vaahdota kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää vähitellen jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe sekä maito ja rasva. Sekoita parin minuutin ajan hyvin. Täytä annoskupit puolilleen ja paista 15-20 min 170 C kiertoilmauunissa. Sekoita mascarpone pehmeäksi massaksi ja lisää chai-siirappi. Lisää täyte spiraalimaisesti uunista tulleiden cup cakekin päälle ja koristele tähtianiksella ja kanelitangolla ( resepti: CookingCatrin)
6 lasilliselle
Sekoita viski, kuuma rooibos ja sokeri keskenään niin, että sokeri on liuennut. Tarjoile juoman päällä vaahdotettua kermaa ja suklaalastuja.
neljälle
Laita kattilaan maito-kermaseos ja lisää joukkoon teelehdet ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia. Siivelöi teelehdet pois. Mausta vaniljasokerilla. Kaada seos juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Laita kylmään hyytymään. Tarjoa tyrnikastikkeen kanssa.
Laita tyrnit, vesi ja sokeri kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä niin, että nestettä on puolet jäljellä ja kastike on paksuuntunut. Siivelöi kastike ja anna jäähtyä. Kaada kastiketta pannacottan päälle tai tarjoa erikseen.