UUTUUKSIA

*Mustikkasinfonia

Hedelmähauduke, jossa omenaa, rusinoita, kiinanruusua, karhunvadelman lehdet, sinihernettä, popcornia, mustikkaa, jogurtin palat, luonnollista aromia, mustaherukkaa, ruusun terälehtiä. Juomassa kauniin sinertävä väri. Pehmeän makeahko mustikan kermamainen maku.

*Summer Dream

Intialaisen mustan teen sekoitus ananaksella, mangolla, kehäkukalla, ruusulla, malvalla ja ensiluokkaisilla ananas-mangon aromeilla. Sopii hyvin myös jääteeksi.

*Janon Sammuttaja

Yrttihauduke omenasta, appelsiinin kuoresta, sitruunaruohosta ja kehäkukan kukkasista. Tasapainoinen ja virkistävä juoma koko perheelle!

*Strawberry-Thyme, luomu

Vihreän teen sekoitus, tyrniä, rautayrttiä, timjamia, sitruunaruohoa, rosépippuria, mansikan paloja ja marjaisia mansikan aromeja. Raikas, yrttinen ja mansikkainen sekoitus kesään!

* China Marigold Rose Teaflower

Upea käsinsidottu kiinalaisen vihreän teen ruusuke, jonka sisältä nousee kaunis kehäkukka ja pieni ruusunuppu. 

 

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle.

Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla.Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

 

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.

Saatavilla myös Dock Helsingin ihania foutapyyhkeitä. Kysy lisää!