Uuden Seelannin Oolong, vihreä ja musta tee

Nämä kolme upeaa, eleganttia ja ainutlaatutuista luomu teelaatua on todellisen teefriikin ‘must’ listalla. Mustan teen hienoinen karamellisuus ja maltaisuus, vihreän teen hennon hedelmäinen makutuntuma ja oolongin kukkaisuus ja keveä makeus ovat kaikki teemestarin mestariteoksia.

Bio Darjeeling Tumsong First Flush 2024

Tämän vuoden ensi sato tulee yhdeltä Darjeelingin vanhimmista teetarhoista, Tumsongista, jossa teetä on viljelty jo vuodesta 1867. Maku on kirpeän aromikas, täynnä kukkaista ja hedelmäistä vivahdetta. Luomutuotanto.

Taatelikeidas

Hedelmähauduke eksoottisten itämaisten basaarien tuoksussa. Hauduke sisältää mm. taatelia, rooibosta, kanelia, kookosta, kanelia, karhunvadelman lehtiä, mausteneilikkaa.

Tea Lover

Kesän toinen musta ja villi sesonkitee,jossa mm. porkkanan paloja, popcornia, karhunvadelmaa, vadelmaa.

Etelän Hedelmä

Kesän vihreä sesonkitee, mangoa, passionhedelmärakeita, kehäkukkaa.

Summer Dream

Kesäinen mustan teen sekoitus, jossa mukana ananaksen ja mangon paloja, ruusun terälehtiä, kehäkukkaa, malvaa ja hedelmäisiä ananas-mangon aromeja. Mustan teen sekoitus, mansikan paloilla, metsämansikan aromeilla ja kehäkukan terälehdillä.

———————————————————————————————————-

Mikäli aukioloaikamme tuottaa sinulle vaikeuksia niin ilmoita ja sovitaan tapaaminen aukiolon ulkopuolelle. Muistathan, että postitamme ja toimitamme tuotteita myös haluamallasi tavalla. Tilauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Teetarvikkeet

Useita malleja ja kokoja teekannuista, ‘Tea for One’ settejä, teekuppeja, teesihtejä. Pauliina Rundgrenin teesihtejä, ym.

Teen ohella hunajaa, suklaata ja teegéleetä.